Љупка Јаневска

Историја

01 септември, 2019 329 B csv f2948f69da268165e6e9c8aa47291049

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ Гоце Делчев - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "922.500, 00 денари", 40 м2 Р. Северна Македонија 2015 /, Стекнување со договор за подарок