Александар Серафимов

Историја

08 јули, 2018 1.21 KB csv 1594f1dc48325c2ee2c913ca32dd00b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Општа болница Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "130.000, 00 денари", 133 м2 Кочани 2002 15440/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "7.000, 00 денари", 767 м2 Кочани 2000 1544/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 180 м2 Кочани 2002 15440/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.200.000, 00 денари", 24 м2 Кочани 2002 15440/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.185.500, 00 денари", 47 м2 Скопје 1977 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Пежо 306 ХДИ 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба