Сузана Горгиева

Историја

03 април, 2016 536 B csv e10eaea68d782cc367be8fa083db4762

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна општинска установа библиотека „Искра“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.750.000, 00 денари", 126 м2 Кочани 2007 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "48.000, 00 денари", Опел Кадет 1982/2011, Стекнување со договор за купопродажба