Петар Јовановски

Историја

17 април, 2016 1.66 KB csv 9c8921eb55803b44ce67632538efcf2c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Државата Израел

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна платежна картичка, "EUR 10.000, 00", Комерцијална банка Скопје мај 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна платежна картичка, "USD 55.000, 00", "АБН-АМРО банк Њу Делхи, Индија 2008-2011", Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска платежна картичка, "NIS 20.000, 00", "Леуми банк, Тел Авив, Израел 2011-2012", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.500.000, 00 денари", 89 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, нема податок, "- село Горно Јеловце, Гостивар - 1/2", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Хонда Акорд 1993/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "922.500, 00 денари", Скулптури и уметнички слики 1979/2011, Стекнување на друг начин