Анета Петрушевска

Историја

30 мај, 2017 331 B csv a30f0d09c7df03ad4a6d076c98129bb4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУДГ Авионче - О.Петровец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "123.000, 00 денари", Пежо 206 1.4 2002/2016, Стекнување со договор за купопродажба