Маја Гичева

Историја

25 октомври, 2020 530 B csv a2d51640d87560be6fcf5e6008663ab0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ Јане Сандански - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "442.800, 00", 120 м2 Берово 2014 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "42.000, 00", Митсубиши лансер 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба