Викторија Пауноска

Историја

11 октомври, 2019 1.41 KB csv ec26ef5e68d9ca7d3225c61d0129fc51

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Љубен Лапе - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "25, 00", Уни банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, 0, Силкроуд Банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "155, 00", НЛБ Банка 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "265.700, 00", 2018 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.882.101, 00", 56 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "252.500, 00", 117 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.401.562, 00", 53 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "153.750, 00", Цитроен Ксара 2003/2008, Стекнување со договор за купопродажба