Габриела Стоименовска

Историја

02 септември, 2018 1.12 KB csv bb80a44ef2a5cd0e80f82c586bbe106e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Св.Кирил и Методиј - Македонска Каменица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "920.000, 00 денари", 2015 2021,

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "41.326, 00 денари", 2014 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00 денари", 2016 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 6.550 м2 Македонска Каменица 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "1.466.548, 00 денари", 290 м2 Македонска Каменица 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Фолксваген Бора 2000/2013, Стекнување со договор за купопродажба