Светлана Крстевска

Историја

03 април, 2016 660 B csv b5ff8f30266deba376c5c58a30ee3cb0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор за маркетинг и продажба > Македонски железници транспорт АД

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "397.167, 00 денари", 2012 7 години,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "4.000.000, 00 денари", 2.000 м2 Населба Илинден 1997 недал податок, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Корса 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба