Венко Данчев

Историја

25 јануари, 2020 2.46 KB csv fb178f033451cc527ec5071c05ffbc49

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здраствен Дом - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "30.000, 00", НЛБ Банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "5.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "616.000, 00", Стопанска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска платежна картичка, /, Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "720.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "600.000, 00 денари", 320 м2 Виница 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, 34.307 м2 село Блатец 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "600.000, 00 денари", 100 м2 село Блатец 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "8.300.000, 00 денари", "417 м2 Виница 2007, -", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "610.000, 00 денари", Тојота-Рав 4 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "270.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1985/2009, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 1.7 тд 1998/1998, Стекнување со договор за купопродажба