Невенка Јовановска

Историја

02 октомври, 2017 1.25 KB csv e2d3cd56f5a9f12a65eabc8b56fcbdbf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кратово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2022,

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "60.000, 00 денари", 72 м2 Кратово 1986 1/2, - недал податок -

Недвижен имот, недал податок, Куќа, -, 60 м2 Кратово 1950 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Пасиште, -, - Кратово - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Плац, -, 200 м2 Скопје 1979 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "14.000, 00 евра", Опел Астра 2010/2010, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Голф 4 -/2005, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Солиф трактор 2016/2016, - недал податок -