Александра Димитрова

Историја

10 мај, 2018 792 B csv 2feb70e0fb089ba3a815a1ac155f0510

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура "Бели Мугри"

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "2.328.366, 00", 2016 2036,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.328.366, 00", 107 м2 Кочани 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Плац, "434.000, 00", 620 м2 Кочани 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "184.500, 00", Рено меган 2006/2013, Стекнување со договор за купопродажба