Ервин Реџепагиќ

Историја

01 септември, 2019 1.87 KB csv 73f5d917d3f8a752f9c8525e2257df4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Агенција за електронски комуникации

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "1.400, 00 евра", Кроација 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "2.200, 00 евра", НЛБ Тутунска 2018, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, 100 долари, НЛБ Тутунска 2018, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "26.000, 00", НЛБ Тутунска 2018, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.000, 00 евра", Winner 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, /, 1000 м2 Црна Гора 1998 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, /, 3000 м2 Црна Гора 1998 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, /, 100 м2 Црна Гора 1998 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "6.000.000, 00", 85 м2 Скопје 1989 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00", Шкода Јети 2010/2019, Стекнување со договор за купопродажба