Верица Узунова

Историја

03 април, 2016 1.93 KB csv 7ff169253c22cc67f355a3469bdf63d6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за изградба, одржување и користење на јавни паркинг простории - Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "денари 600.000, 00", Халк банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "денари 89.962, 00", Комерцијална банка Струмица 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 1.025, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на родители, Кредит, "120.000, 00 денари", 2011 3 години,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "615.000, 00 денари", 2013 6 години,

Други приходи, Имот на родители, Закупнина на деловен простор, "5.000, 00 денари", од 2013 (месечно),

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "63.000, 00 денари", 9 м2 Струмица 1996 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "10.000.000, 00 денари", 400 м2 Струмица 1996 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Ровер 400 1998/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба