Снежана Трајковска

Историја

11 октомври, 2019 1.32 KB csv cc75c15ff5e62c96bc18b58d8eb4e241

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здраствен дом „Др- Панче Караѓозов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2018 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 13.143 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "300.000, 00 денари", 40 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 171 м2 Штип 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Шума, "300.000, 00 денари", 18.545 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба