Томица Милосављевиќ

Историја

01 септември, 2019 896 B csv dee474ac010455b2fdcc9feed90e211c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ООУ „Петар Мусев“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "10.000, 00", 890 м2 Богданци 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "128.950, 00", 2579 м2 Богданци 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Лада Самара 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Опел Астра 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба