Зоран Радиноски

Историја

17 февруари, 2017 1.08 KB csv 1712ef0a4a8a9bc2d46b6d8a14e77a46

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП,,ЕРЕМЈА,, - Вевчани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 202.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "123.000, 00 денари", 100 м2 Македонија 1993 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "975.144, 00 денари", 128 м2 Македонија 1993 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Пежо 306 1996/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Клио 1999/2017, Стекнување со договор за купопродажба