Биљана Петровска

Историја

01 септември, 2019 515 B csv 79ea6e3bf2a9b12f842400871ab90f89

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЛБ Илинден - Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "денари 61.000, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, /, Сузуки Свифт 1982/1995, Стекнување со договор за купопродажба