Несрин Таир

Историја

01 септември, 2019 361 B csv 46defc259afda5cf24bbde6a02f75e99

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Турски театар - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2018 2028,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.000.000, 00", 64 м2 Куманово 2001 /, - недал податок -