Владо Дејаноски

Историја

03 април, 2016 2.51 KB csv bdefdae9b3cb2b2357e8a208cc64a24b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Основен суд Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 2.754, 90", Стопанска банка Скопје, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "AUD 1.400, 00", Стопанска банка Скопје, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 3.036, 64", Стопанска банка Скопје, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен девизен депозит, "EUR 5.000, 00", Охридска банка Охрид, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, , Охридска банка Охрид, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, , Стопанска банка, - недал податок -

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "14.400, 00 евра", 2008 година 2014 година,

Долгови, Личен имот, Кредит, "350.000, 00 денари", ,

Долгови, Личен имот, Кредит, "675.000, 00 денари", 2004 120 рати,

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2014 4 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, , 40 м2 село Песочан, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, , 120 м2 Охрид, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "1.015.001, 00 денари", Пежо 308 Премиум 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, , Застава 101 1974/, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "706.800, 00 денари", Митцибиши Колт 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, , Тико Даеву 1995/, - недал податок -