Мунир Бастри

Историја

08 јули, 2018 1004 B csv ffc7474ab0a928771055c63e4a7383eb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Кале

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со гаража, "2.448.000, 00 денари", 131 м1 село Житинани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "400.000, 00 евра", 148 м2 село Житинани 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Непрецизиран имот, /, 21.188 м2 КО Житинани - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Непрецизиран имот, /, 6.221 м2 село Житинани - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Форд Фокус 1.4 2006/2012, Стекнување со договор за купопродажба