Пецо Вајгалески

Историја

16 мај, 2016 3.42 KB csv e5020d42a8b503bbb79a95c8d749c54f спореди
03 април, 2016 3.17 KB csv e1ee8bed9dd30dee0c5268197809771f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Долнени

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, -, Тутунска банка 2010, - недал податок -

Банкарски депозити, недал податок, Денарска штедна книшка, -, Комерцијална банка 2013, - недал податок -

Банкарски депозити, недал податок, Денарска штедна книшка, -, Охридска банка 2012, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "30.000, 00 евра", 2016 30 години,

Друг имот, Имот на родители, парични средства, "300.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, парични средства, "400.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, парични средства, "12.000, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, парични средства, "400.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, плата, "30.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 26 хектари село Новоселани 2011 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 1 хектар село Новоселани 2010 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "34.000, 00 евра", - Прилеп - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, недал податок, Куќа со двор и земјоделско земјиште, -, 5 хектари село Новоселани 1998 1/1, Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на родители, Недефинирани побарувања, "300.000, 00 денари", 2014, Стекнување на друг начин

Побарувања, Имот на родители, Недефинирани побарувања, "300.000, 00 денари", 2014, Стекнување на друг начин

Побарувања, Личен имот, Недефинирани побарувања, "400.000, 00 денари", 2014, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, -, Трактор ИМТ 539 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, -, Трактор Торпедо 1982/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, -, Трактор Торпедо 1982/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Фолфсваген Пасат 1.9 ТДИ 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба