Ленче Стојанова

Историја

10 мај, 2018 1.77 KB csv 3c94c5d56b8bd50b8654674f61bee70e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „ ДАМЕ ГРУЕВ “ ГРАДСКО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "900.000, оо денари", 2014 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, оо денари", 2017 2027,

Други приходи, Личен имот, надоместок-член на Надзорен одбор, "10.000, оо денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "120.000, оо денари", "4, 4 хектари Росоман 2011 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "540.000, оо денари", "17, 8 хектари Росоман 2012 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, оо денари", 140 м2 Росоман 2012 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, оо денари", трактор Фергусон 533 1978/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, оо денари", скутер Лонџија лј50љ 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, оо денари", БМВ 2002/2017, Стекнување со договор за купопродажба