Фадил Муртезани

Историја

06 август, 2016 870 B csv 8ba33d9cc5b1f814f1faa87306ac7dae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „25 Мај“ , Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 5000 м2 село Сингелиќ 1965 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 130 м2 Скопје 2006 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2003/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Мерцедес 2007/-, Стекнување со договор за купопродажба