Елена Ел-Нади

Историја

01 септември, 2019 532 B csv 544712be41bb219a815a11f36ab49c16

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Ванчо Николески“ - с.Лескоец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2013 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "6.480.000, 00", 3600 м2 с. Лескоец 2000 нива, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.816.000, 00", 212 м2 Охрид 2000 еден кат, Стекнување со наследство