Марија Цветаноска

Историја

02 септември, 2018 1.03 KB csv c5122070c9ec3260b01d60da6e645523

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за просторни и урбанистички планови - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "39.637, 00 денари", Халк Банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "183.977, 00 денари", Стопанска банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "68.000, 00 денара", 2010 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.574.734, 00 денари", 325 м2 Прилеп 1969 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Фолксваген Поло 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба