Фазмена Чекиќ Дуровиќ

Историја

04 јануари, 2022 828 B csv 47bbbadb59a25286f28765c43f7fd70f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Административен службеник ниво А1 > Министерство за економија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 311 м2 Скопје 1980 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Ауди А4 2003/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Крајслер Њу Јоркер 1996/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Рено Вел Сатис 2007/-, Стекнување со договор за купопродажба