Мелита Стојкова

Историја

02 октомври, 2017 1.97 KB csv a2b9490e975e67b36574a96ed0a94adb спореди
03 април, 2016 1.83 KB csv 82bf5cb38acf90680f534cefdf54cc5e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи- Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 6.500, 00", Уни банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 850.000, 00", Уни банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 30.000, 00", Уни Банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "360.000, 00 денари", 2010 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "161.000, 00", 2009 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2013 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.500, 00 евра", 1320 м2 Свети Николе 2002 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "7.000, 00 евра", 7000 м2 Свети Николе 2002 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "15.000, 00 евра", 65 м2 Свети Николе 2005 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "70.000, 00 евра", 140 м2 Свети Николе 1978 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "4.000, 00 евра", Тојота Корола 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба