Румена Тодорова

Историја

15 септември, 2016 338 B csv 9af8404144c44ae610b98944d65fb140

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Библиотека Искра Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Пежо 206 2.0 ХДИ 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба