Соња Трифуновска

Историја

25 октомври, 2020 1.16 KB csv 1167f71c4bf4820c531d9fb9ae42c42b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2019 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2025,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "192.000, 00 денари", 2020 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.691.250, 00 денари", - Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.199.250, 00 денари", 40 м2 Тетово 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.091.000, 00 денари", 63 м2 Тетово 2002 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "123.000, 00 денари", Сеат Ибица 2003/2003, Стекнување со договор за купопродажба