Рами Реџепи

Историја

03 април, 2016 1.08 KB csv 3d99a5e95e83910cc7725fd13d3a8458

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Босна и Херцеговина

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "270.000, 00 денари", 2009 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2009 7 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "600.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "3.000.000, 00 денари", 10.000 м2 село Селце - /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 300 м2 село Селце - /, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2001/2005, Стекнување со договор за купопродажба