Влатко Шешов

Историја

01 септември, 2019 2.64 KB csv ad25a154f63f66e51074af2f7a2305f9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Институт за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "1601, 00 УСД", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "2.944, 00 ЕУР", НЛБ Банка Скопје 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "4.842, 00 ЕУР", Стопанска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "5806, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "2.103.661, 00", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "2.228, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "116.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "850.250, 00", 2016 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 412 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.429.313, 00", 60 м2 Охрид 2015 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.000.000, 00", 70 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, -, 986 м2 Охрид 2014 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.798.003, 00", 53 м2 Охрид 2008 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.637.082, 00", Хонда ЦРВ 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Ренаулт Мегане 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба