Бујар Османи

Историја

25 јуни, 2017 1.14 KB csv 90affb7388a5ac45f49c5ea8b8f93a4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Претседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Заем, "1.660.000, 00 денари", 2012 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.690.000, 00 денари", 2012 2032,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "25.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "17.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "11.000.000, 00 денари", 400 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Опел Корса 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Ауди А6 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба