Шпреса Јусуфи

Историја

04 јануари, 2022 851 B csv 03012682e3fd150927e61cd3c919a79c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Косово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "18.000, 00 ЕУР", Банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "40.000, 00 евра", 70 м2 Скопје 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со гаража, "50.000, 00 евра", 78 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.000, 00 еур", Мазда 3 2005/2019, Стекнување со договор за купопродажба