Сузана Патчева

Историја

03 април, 2016 1.99 KB csv b8e368e32c43d02b8cfe600be7df8ed5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Хидробилошки завод - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.537.500, 00 денари", 2012 15 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Договор за интелектуални услуги, "36.050, 00 денари", 2014,

Други приходи, Имот на брачен другар, Договор за интелектуални услуги, "60.000, 00 денари", 2012,

Други приходи, Имот на брачен другар, Договор за интелектуални услуги, "90.000, 00 денари", 2014,

Други приходи, Имот на брачен другар, Договор за интелектуални услуги, "96.000, 00 денари", 2012,

Други приходи, Имот на брачен другар, Учество во меѓународен научно истражувачки проект, -, повремено,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "118.080, 00 денари", 480 м2 Охрид 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "291.756, 00 денари", 2372 м2 Охрид 2002 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.512.900, 00 денари", 123 м2 Охрид 2002 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.538.351, 00 денари", 52 м2 Охрид 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Форд Фиеста 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба