Зоранче Сакурмовски

Историја

03 април, 2016 1.14 KB csv 6f47d4c37ea255413d41a16c5103265c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП,,Пела Хигиена,,Могила

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Заеднички имот, Приход од земјоделска дејност (тутун), "300.000, 00 денари", годишно,

Други приходи, Имот на родители, Плата, "25.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Градина, "60.000, 00 денари", 1.000 м2 село Могила 1980 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 112 м2 село Могила 1980 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", БМВ 320Д 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Југо 55 1991/2004, Стекнување со договор за купопродажба