Дита Старова Ќерими

Историја

03 април, 2016 523 B csv 868f2e818cd378690142d98d822cbf7d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Национална галерија на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.800.000, 00 денари", 70 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2007/208, Стекнување со договор за купопродажба