Драган Јаневски

Историја

10 мај, 2018 2.20 KB csv 5c8e312c658ac3a0ad9f7588e50f2a8e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОСТУ „Наце Буѓони“ Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "118.253, 00 денари", 2016 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "40.260, 00 денари", 2016 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "165.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "13.128, 00 денари", 2016 2018,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", - -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "10.150, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "10.150, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента, "16.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, Рента, "7.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "12.102.920, 00 денари", - Куманово - 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор со двор, /, "- село Орашац, Куманово 1976 1/1", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "3.392.119, 00 денари", 220 м2 Куманово 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, 82 м2 Куманово 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Сузуки Свифт 2000/2000, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Опел Корса 1993/2002, Стекнување со договор за купопродажба