Мирјана Јанева

Историја

25 октомври, 2020 632 B csv dde5d5e761fa251617a0e9debd790261

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Шеф на кабинет на премиерот на Влада на РМ > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "922.000, 00", 2018 2025,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "75.000, 00", 2007 -,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "1.000.000, 00", "1, 5 ха Василево 2018 1/3", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00", 60 м2 Струмица 2012 1/1, Стекнување со наследство