Ана Милошеска

Историја

20 ноември, 2017 1.04 KB csv e7bba6a9b80e8e83b235053f3b88d1ee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Македонски Брод

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "25.422, 00", "416, 76 м2 Македонски Брод 1992 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "90.000, 00", 4 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.050.000, 00", "124, 83 м2 Македонски Брод 1992 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.379.000, 00", 39 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пежо 207 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба