Никола Попоски

Историја

11 февруари, 2017 1.41 KB csv af10f907b0b6595a983fa3eeed786957 спореди
03 април, 2016 1.42 KB csv 816265fd290c87ebe72e7c08898866c0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за надворешни работи > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 24.311, 00", ИНГ банк - Белгија -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Трансакциона сметка, "денари 1.100.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 5.024, 00", Стопанска банка АД Скопје -, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "9.000.000, 00 денари", 2007 25 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан со гаража, "13.800.000, 00 денари", 87 м2 Белгија 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.400.000, 00 денари", 90 м2 Скопје 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "900.000, 00 денари", Ауди А3 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба