Агим Мехмети

Историја

03 април, 2016 1.06 KB csv 0eed1b6176b75e6f0056e3aacea9abcb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Комисија за верификација на факти

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "320.000, 00 денари", 2009 5 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, Средства во готово, "580.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "22.000, 00 денари", 2007/2010,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 360 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "600.000, 00 денари", Накит -/1986, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1997/2007, Стекнување со договор за купопродажба