Билјана Марковска

Историја

02 септември, 2018 1.31 KB csv d12892273b103830281b62374a6b14eb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОЕПТУ „Кузман Јосифовски Питу“ Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "172.000, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "3.500.000, 00", Еуро Стандард банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "172.000, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.000, 00", 2010 2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.200.000, 00", 140 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "12.000.000, 00", 478 м2 Прилеп 2000 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Мерцедес Ц 220 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба