Гоце Талевски

Историја

25 август, 2016 1.16 KB csv c0b2bbecf3b4f44700d3af70efcd0a3b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОДГ „Распеана Младост“ Карпош

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Хонорар по основ на авторски договор, "5.000, 00 денари", 2016,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.305.000, 00 денари", 76 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "520.000, 00 денари", Митцубиши Колт 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "155.000, 00 денари", Пежо 206 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "314, 00", 22 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "314, 00", 30 2008, Стекнување со договор за купопродажба