Емилија Георгиевска

Историја

03 април, 2016 776 B csv 6cf774e33872b923bbfb4ea99d638b6b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Кирил и Методиј“ - село Стајковци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 82.000, 00", - -, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "85.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "60.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, нема податок, 180 м2 - - -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Лада Самара -/-, - недал податок -