Емилија Рамбабова

Историја

10 мај, 2018 2.29 KB csv 6b438db647ec27f0a9a08f90291dffd2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Средно општинско училиште “Јане Сандански“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 20.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "18.383, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "денари 2.103.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, "75.613, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, "97.582, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 14.264, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "5.500, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "370.200, 00 денари", 15 м2 Штип 1984 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.319.000, 00 денари", 104 м2 Штип 1978 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "123.400, 00 денари", Даеву Ланос 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "308.500, 00 денари", Пежо 307 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба