Дејан Докиќ

Историја

06 декември, 2019 1.29 KB csv b6b9fd5b5cfd34d8c11695c573c0fa19 спореди
20 октомври, 2017 1.61 KB csv eee83f0dfa14e7679d8f8dbc140af223

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за пулмологија и алергологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "24.400.000, 00 денари", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "258.300, 00 денари", 10.5 м2 Скопје 2003 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "12.240.000, 00 денари", 379 м2 Скопје 2003 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "4.928.000, 00 денари", 616 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 104 м2 село Љубаниште 1996 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.500.000, 00 денари", Мерцедес МЛ 320 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба