Петре Глушески

Историја

02 септември, 2018 1.06 KB csv ae30addf6aae404502e5149d8fe3c193

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Јонче Смугрески“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "18.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2017, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од земјоделска дејност, "280.000, 00 денари", 2017/18,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "735.000, 00 денари", 235 м2 Прилеп 2000 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Фолксваген Голф 3 1996/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Фолксваген Голф 5 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба