Ниметула Рамадани

Историја

10 мај, 2018 528 B csv 464bec560ba94283ed847e299b787b5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за безанско работење АГРО-БЕРЗА Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.000.000, оо денари", 450 м2 Куманово 2008 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, оо денари", Опел Антара 2008/2017, Стекнување со договор за купопродажба