Ќерим Халили

Историја

03 април, 2016 1.24 KB csv c752a0534c6611f346515b84ed2e82ee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Рударско-енергетски комбинат Осломеј

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.000.000, 00 денари", "20.000 м2 село Поповјани, Кичево 1970 -", - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", "100 м2 село Поповјани, Кичево 1978 1/2", - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 100 м2 Кичево 1986 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.500.000, 00 денари", 70 м2 Кичево 1986 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", "5.000 м2 село Поповјани, Кичево 1995 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "45.000, 00 денари", Даеву Тико 1998/1999, Стекнување со договор за подарок